SSS lørdag

Tekst: Berit Kopperud Grønli

- Oppdatert

Det var som om det la seg 100 kg. på skuldrene våre. Hvor skal vi begynne og hvordan lage til noe som medelevene kan trives med? Etter noen runder med idemyldring landet vi på å ta de med inn i vår verden som musikkelever. Undervisningsdagen ble da fylt med innspilling, teatersport, skriveverksted og aktiviteter i gymsalen. Det var spennende å skulle lede undervisning/aktivitet, og veldig inspirerende når vi fikk det til å fungere. 

Etter rigging og pynting var det tid for lørdagstreff med god mat og underholdning. Temaet for kvelden var jul. På menyen var det juleburger og riskrem med mandel før vi senere koste oss med pepperkaker, gløgg og mandariner. Med fyr på peisen, julemusikk, snøglitter på bordet og juleservietter på tallerkenen var vi klare til å starte festen. Kjempekoselig å se mange julekledde elever fylle matsalen med god stemning. 

Dyreleken ble en suksess, og gøy å høre hva som ble spilt inn i studio tidligere på dagen. Vi har jobbet inn en julekonsert vi ville gi den kvelde. Med glasshuset pyntet med lys, fult opp av elever og en romklang vi bare kunne drømme om ble dette en fin opplevelse – for ikke å glemme den responsen vi fikk flyte på. Vi var virkelig høyt oppe og storkoste oss med sangene vi hadde plukket fra skattekista vår. 

Ute var bålpanna tent. Fakler og julesanger lokket oss ut til allsang og god stemning. Denne kvelden følte vi virkelig at vi sto sammen!

Dette ble en god opplevelse for oss som arrangerte. Mye god læring i å arrangere en slik dag. Frykt for ikke å lykkes skiftet til en overveldende lykkerus. Vi fikk også erfare viktighetern av god planlegging i forhold til forarbeid, gjennomføring og opprydding. 

Takk for at dere gjorde dette til en fin dag alle medelever!

Del på