Personvern/cookies

Haugetun Folkehøyskole er forpliktet til å behandle personopplysninger fra våre søkere og brukere på en forsvarlig måte.

Vi er opptatt av at du forstår hvordan vi håndterer data om deg, og i denne personvernerklæringen forklarer vi hvilken data vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker de til. På denne siden kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger.

Haugetun Folkehøyskole er underlagt norsk lov, og vi følger de til enhver tid gjeldene regler for personopplysninger, og behandling av disse. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte brukeren av haugetun.no, med mindre noe annet er spesifisert.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med driften av haugetun.no, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun Haugetun og underleverandører som har tilgang til opplysningene som samles inn.

Håndtering av Informasjonskapsler

Følgende informasjonskapsler brukes på haugetun.no:

Google Tag Manager er et verktøy vi bruker til å styre de fleste av informasjonskapslene som er nevnt her.

Dette gjøres for at vi skal kunne samle inn statistikk over besøkende datamaskiner og målrette budskap basert på ditt adferdsmønster på siden. Dette er data som ikke kan spores tilbake til deg.

Annonsering

AdWords/Doubleclick bruker informasjonskapsler for å forbedre vår Google-annonsering. De ulike informasjonskapslene benyttes for å levere annonsering som er relevant for en bruker, eller for å forbedre rapporteringen om en kampanjes ytelse. Det kan også være for å unngå å vise annonser som brukeren allerede har sett.

Facebook Custom Conversions brukes for å forbedre vår Facebook annonsering ved at konverteringer på nettsiden rapporteres tilbake til annonsesystemet. Dette gjør at vi kan se hvilke annonser som fungerer eller ikke fungerer og kan optimalisere disse. Her kan du se og endre dine innstillinger for Facebook-annonser

Du finner mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker på nettsidene til Datatilsynet.