En fin start!

Tekst: Erik Øysæd

- Oppdatert

Hvis åpningsuka skal si oss noe om hvordan dette skoleåret blir kan vi glede oss! Det aller meste har gått knirkefritt, takket være gode forberedelser, rutiner, engasjerte ansatte og ikke minst en gjeng fantastiske elever!

Det startet med åpningsdagen, som for mange fort kunne vært overraskende streng med restriksjoner på både avstand, foreldre og det aller meste. Elevene viste dugnadsånd fra første stund med håndvask, kohorter, matservering og alt som må til for å starte skoleåret med blanke ark og ingen sykdom på huset.

På åpningsdagen hadde vi en fin samling i gymsalen med musikkinnslag, hilsener, dikt, skolens historie og opprop av hver enkelt elev. Deretter dro vi på klassesamlinger før middag og påfølgende underholdning og aktiviteter.

De neste dagene var det start på undervisning i klassene, ispedd informasjon og opplæring i rutiner for alt bra brannalarm til romvask.

På lørdag var det LørdagsTreff med noen av lærerne. Her fikk elvene kose seg med taco, PopStokk, bordtennis, shuffleboard, Partners og film i peisestua. En fin kveld hvor vi ble enda bedre kjent og fikk utfordret oss på flere måter.

Det har blitt lange kvelder, sene netter, tidligere morgener og masse læring både faglig og sosialt.

Vi gleder oss til fortsettelsen!

 

 

Del på