Familiedag

Tekst: Erik Øysæd

- Oppdatert

10. november var det duket for et av høydepunktet i folkehøyskoleåret: familiedagen! Det er en dag hvor elevene får besøk av familie, kjærester og venner, og for mange foreldre er det kanskje en av få ganger de får sett poden i løpet av høstsemesteret.

Familiedagen på Haugetun startet med musikklinjas show “Mobbeshowet”. Elevene på musikklinja overbeviste stort på scenen med talentene sine og et meningsfylt og alvorlig innhold. Se showet her.

Karibien driver bistandsprosjektene våre. På familiedagen var det salg av kaker og lodd til inntekt for prosjektene. Hver klasse hadde bakt kaker som ble solgt, og loddene ble utsolgt og premiene satt pris på av vinnerne.

Underholdningsdelen av dagen er alltid gøy. Her stiller elevene opp med underholdningsinnslag og viser fram alt de kan og noe av vi driver med på skolen. Her var det zumba, sang og musikk, streetdance og så videre.

Fotballærer Eivind har tradisjonen tro alltid en amerikansk auksjon. Hver klasse maler et bilde, som Eivind auksjonerer bort til inntekt for bistandsprosjektet. Det er alltid stor stemning og godt engasjement i salen, og flere fikk seg ny, flott veggpynt hjem.

Rektor Bernt holdt en fin tale, før lærerne avsluttet med å synge Velsignelsen til alle 300 i salen.

Etter en deilig middag i matsalen var det på tide for foreldrene å ta med seg elevene hjem til utplasseringsuke. Det skal du få lese mer om hvis du fortsetter å følge bloggen vår!

Del på