Uken som gikk: uke 44

Tekst: Erik Øysæd

- Oppdatert

Halloween, Oslo, Fredrikstad, paella, plast, podcast og Senkveld er bare noen av stikkordene fra uken som gikk.

Karibien-klassen var i Oslo på besøk hos Interkulturelt Museum i Oslo. «Typisk dem» er en interaktiv utstilling om fordommer vi alle har. Relevant og lærerikt.

På torsdag var en gjeng i Oslo på innspilling av TV2s storsatsing Senkveld. Det var gøy å se hvordan programmet produseres, og vi fikk til og med tatt bilde med programlederne!

There’s a new podcast in town! Andrea og Emma fra innovasjonsklassen har startet podcast. Den skal handle om livet på folkehøyskole og skal være for alle som går på folkehøyskole, har gått på folkehøyskole eller som har lyst å starte på folkehøyskole. Målet er å gi gode og morsomme svar på alle mulige relevante spørsmål. Følg med på “Uvisst” på Spotify!

HPS (helse, psykologi og sosialfag) dro til Fredrikstad for å ei fra barneverntjenesten og en student. De fortalte engasjert om hvordan det er å jobbe i barnevernet, at det er barnets beste som er det viktigste og at det er viktig å tørre å si ifra hvis en får greie på noen barn som ikke har det så bra. Spennende!

PULS-klassen har plukket plast for å bidra til en renere verden, og lærer Sakis har lagd en himmelsk paella på skolekjøkkenet!

Så var det duket for et av årets høydepunkt for andreårselevene våre; Halloween! Med mange liter blod, skumle øyne og en mørk, skremmende kjeller var det nok mange av elevene som var litt ekstra redde da de la seg for å sove på kvelden. 

Nå nærmer det seg også premiere på musikklinjas “Mobbeshow”. Det gleder vi oss til!

Until next week….

Del på