Uken som gikk: uke 43

Tekst: Erik Øysæd

- Oppdatert

En ny uke er forbi og igjen har det vært enda en begivenhetsrik uke!

Mandag er ukens første valgfagsdag. Da kjører vi i gang med valgfag, og blant dagens aktiviteter var streetdance med Anne (Haugetun Dancecrew 18/19) og “Bry seg om” med Berit. Da drar en gruppa av skolens elever til Velferdssenteret for å være sammen med beboerne der. Denne gangen var det vaffelsteking og gode samtaler som var i fokus.

På onsdag var HPS-klassen på Litteraturhuset i Fredrikstad på et seminar om verdighet. Nyttig og relevant!

Musikklassen jobber for tiden med årets sceneprosjekt. Teaterstykket heter “Mobbeshowet” og er spesialskrevet til klassen av Desiree Ulvestad-Grandahl. Mobbing er et utfordrende tema å spille ut på scenen, men alle ser fram til å møte publikum og vise fram hva de har øvd på lenge.

Mens musikkgjengen øver til premiere, fortsetter fotballgutta å spille kamper både her og der. Fredagens kamp mot Grenland FHS endte 2-2. Det var en jevn kamp som fort kunne bikka Haugetuns vei. Gutta fortsetter å trene og jobbe på, og nye kamper venter til uka!

Helgen var fullstappa av morsomme aktiviteter.

På fredag ble Haugetunmesterskapet i shuffleboard avholdt. Stemningen var til å ta og føle på både under innledende runder og sluttspillet. Til slutt var det Frida og Amanda som stakk av med pokalen etter overbevisende spill gjennom dagen! Gratulerer!

På lørdag hadde vi besøk av Leger uten Grenser som hadde et inspirerende foredrag om arbeidet sitt. Så var det HPS sin tur til å arrangere Lørdagstreff. Stor suksess, og det kan du lese mer om her.

Det var enda en bra uke på Haugetun! Følg med videre!

Del på