Uken som gikk: uke 42

Tekst: Erik Øysæd

- Oppdatert

Vi kan trygt si at tiden flyr. På den ene siden føler vi at skoleåret nettopp har startet, og på den andre siden føler vi at vi har vært i gang lenge med alt vi opplever her. Vi nyter hver dag, og suger til oss all læring og alle opplevelser vi får.

Uken som gikk var som vanlig proppfull med skolehverdag og aktiviteter.

Etter braksuksessen med “Grease” på LT (lørdagstreff) i helga, gikk vi smått dansende inn i mandagen.

Det hele startet med Kyrre på valgfag golf. La oss bare kalle han minigolfkongen! Han presterte nemlig å sette banerekord på minigolfbanen i Gamle Fredrikstad; på de 12 hullene brukte han 23 slag! Imponerende!

Vi holder oss i det sportslige hjørnet, for på tirsdag dro 25 stykker til Ullevål for å se Norge spille mot Bulgaria. Det ble en fin opplevelse og en fortjent 1-0 seier til Norge etter en strålende første omgang og en ikke like strålende andre omgang.

Mens vi snakker om fotball; fotballinja tapte dessverre mot Rønningen på torsdag. Det ble 3-1 til Rønningen, og i motsetning til Norge, spilte vi en mindre god første omgang, men en bra andre omgang.
Til tross for tap - ryktene skal ha det til at fotballgutta er revansjelystne, smiler og ser fram mot neste kamp!

Så må vi snakke litt om valgfag. For valgfag er en viktig del av skoleuken på Haugetun. Mandag, tirsdag og fredag er det valgfag og elevene får boltre seg i varierte aktiviteter.
Anne har Interiør Makeover hvor elevene pusser opp brukte ting og gir dem nytt liv. Sakis har Middelhavsmat og tar elevene med på å lage alskens deilige retter. Denne uken en nydelig sjokoladefondant, som vi alle hadde lyst til å smale på. Maren gir elevene god trening i Kickboksing og Crossfit, Bernt tar med elevene ut i naturen for å oppleve Østfold og lage god mat i det fri og Annika har Zumba hver fredag. Og det er mange flere valgfag du kan lese om her.

Selv om det blir helg er det ikke dermed sagt at det blir rolig og kjedelig på skolen. På lørdag var det duket for elevstevne for de som har gått på Haugetun tidligere. Gjensynsgleden var stor og det ble servert god mat og god underholdning.

Mens de tidligere elevene kosa seg på skolen var årets elever ute og hadde Hauges Hemmelighet. Det var mange oppgaver som skulle løses og ledetråder som skulle følges. Det ble mange kilometer til fots og i buss, og til slutt var det tre lag som fant hemmeligheten. En deilig dag utendørs!

Søndag var det TV-aksjonen og flere elever var ute for å støtte opp om en god dag!

Vi syns det var en bra uke!

Følg med på bloggen for å følge med på alt som skjer på Haugetun!

Del på