Uken som gikk

Tekst: Erik Øysæd

- Oppdatert

Hver uke er en fest på Haugetun. Denne uka har vært spesielt fin, siden alle nå er tilbake fra tur og det var på tide å nyte den siste uken før høstferien. Apropos høstferie - den kom litt kjapt i år. Det blir bra å komme hjem, men vi kommer til å savne alle og ser fram til å komme i gang igjen.

Denne uken startet med en superbra konsert med musikklassen mandag kveld. Vi kan kalle det intimkonsert, siden de spilte i klasserommet sitt. Smekk fullt hus og god stemning tyder på at folk var fornøyd! Vi gleder oss til flere sånne konsertopplevelser med den gode gjengen i SSS!

På torsdag var det klart for årets sponsorløp, hvor vi løper til inntekt for bistandsprosjektene våre. Elevene har ansvar for å skaffe sponsorer, og sammen gjør vi alt vi kan for å samle inn penger som hjelper bistandsprosjektene våre.

Torsdagen ble avsluttet med årets første Kulturkveld. Her har alle mulighet til å vise noe de kan (eller ikke kan...). Denne gangen var det flere som tok utfordringen og vi fikk både nydelig sang, stand-up og en fin Kahoot. Det som er er så fint med sånne kvelder er å se hvordan elevene støtter hverandre og heier på hverandre. Kulturkveld er en unik mulig til å tråkke utenfor sin egen komfortsone, og vi ser fram til kommende muligheter!

Så var det fredag - og på tide å ta farvel og si god høstferie.

Vi ses snart!

Del på