Til Tjeneste

Haugetun ønsker å gi alle våre elever kunnskap om kristen tro og et møte med Jesus.

Dersom du har en diakon-, ungdomsarbeider- eller disippelspire i deg selv, kan Til Tjeneste-linja være en spennende mulighet til å prøve dette ut.

Bli miljøambassadør på Haugetun!

Livet på linja

Miljøambassadører

På Til Tjeneste kan du være med å bygge et kristent og trygt miljø på Haugetun.

Øyvind Moksnes, rektor

Info og pris

Pris Mer info snart.

Oppstart 23. august 2020

Avslutning 14. mai 2021

Linja

Som elev på Til Tjeneste vil du få god veiledning internt og eksternt, oppfølgning og kompetanse på ledertrening, psykososialt arbeid og formidling av tro mellom unge mennesker.

Skoleåret byr på mange spennende møter, i hverdagen, gjennom mange ulike aktiviteter og i inn- og utland. Linja har et internt fokus, men også et ekstern fokus ut i nærmiljøet.

Du kan være med på en av skolens skoleturer, og du vil ha tilhørighet på en av Haugetuns linjer i tillegg til Til Tjeneste-linja.

Å være miljøarbeider på Haugetun betyr at du vll være i en delvis lønnet stilling, på lik linje med andreårselevene.

Kanskje kan nettopp du være sentral i samarbeidet med skolens ansatte i å se, bevisstgjøre, utruste og kanskje finne frem til en kristen tro hos våre elever.

Tar du utfordringen?

Lærer

Til Tjeneste er en ny linje for skoleåret 20/21. Lærerkabalen er ikke lagt ennå, men mer info kommer her etterhvert.

Studietur

Som elev på Til Tjeneste kan du være med på en av skolens studieturer. Her er det mye å velge mellom. Mer info kommer.

Fellesundervisning

På mandager er det stormøte for hele skolen. Her får du informasjon om uka og alt du trenger å vite.

Tirsdag er det fellesfag etter lunsj. Da er det ”Tro og liv”, ”Samtidsorientering” og ”Livsmestring”. I denne økta kommer det også gjester innimellom.

Onsdag er det sangtime eller aktivitetsøkt etter lunsj.

Lørdag er det også undervisning. Denne dagen er veldig annerledes enn de andre. Da er hele skolen sammen og temaene er svært varierte. Alle linjer har ansvar for en lørdag, i tillegg har lærere ulike lørdager som spenner fra teambuilding via trening til førstehjelp. En tredje type undervsining her er ulike gjester som har noe å melde.

Valgfag

Valgfag er en viktig del av skolehverdagen på Haugetun. 3 dager i uken har vi forskjellige valgfag. Gjennom året har du mulighet til å prøve noe nytt, bli bedre i noe, eller bare slappe av og kose deg noen timer i uka. Les om våre valgfag her.