Sang Scene Studio

Et år med mye musikkglede!

Vi jobber med å få frem kreativitet og skaperglede innen musikk. Det er sang som har hovedfokuset, og vi ønsker å gå veien sammen med elevene fra ide til fremføring.

Du lærer å skrive sanger, og drømmer du om å gi ut din egen låt og teste den for et publikum; så får du mulighet til det.

Leker du med tanken om å lage din egen musikkvideo? Det er det også mulighet for! Skolen har to studioer, og her kan du gjøre egne innspillinger eller lære å produsere andre. Du vil også få egne sangtimer hvor du får god veiledning av vår erfarne sangpedagog.

I løpet av skoleåret reiser vi på turné, har små og større konserter og avslutter med tur til New York og Florida.

Året gir mange muligheter!

Livet på linja

Et verdifullt år!

...men mykje av det eg driv på med i dag blei mulig fordi Haugetun tok draumen min på alvor.

- Jorunn Undheim

Musikalske gleder

SSS gir deg musikalske gleder, opplevelser og utfordringer. Du får mulighet til å oppdage nye ting som du kanskje aldri har prøvd før.

Beathe, 17/17

Info og pris

Pris 115.450 kr.

Oppstart 21. august

Avslutning 14. mai

Studietur Sverige, New York, Orlando

Linja

Sang i mange ulike former har stor plass på linja. I løpet av høsten vil vi jobbe mye med å bygge opp et repertoar, skrive låter, gå i studio, forberede, produsere og holde konserter.

Så kommer tiden for å reise på turné, og da vil du lære å rigge, produsere konserter og opptre for varierte publikum.

Skolen har to lydstudioer og de brukes til øvelser og innspillinger. Vi lager også en sang sammen med en erfaren låtskriver. I tillegg får du personlige timer med sangpedagog.


Året gir mange muligheter, men du blir ikke blir kasta ut i noe du ikke er klar for.

I tillegg til det du lærer på linja, vil du også få med deg alt det andre skolen har å by på. Det er bl.a. timer med samtidsorientering, tro og liv, etikk, psykologi og personlig økonomi. Skolen har også spennende gjester og seminarer, og du kan velge blant ca 30 ulike valgfag. Studieturene vil vise andre kulturer og gi erfaringer du ikke vil få på en vanlig feriereise.

Les mer om linja her.

Lærer

Berit og Leif er så ulike som det er mulig å bli, men hva gjør det når begge er helt suverene på det de driver med. Berit driver klassen med stødig hånd og er ekspert på å utfordre elevene på deres eget nivå. Dette fører til at alle får noe å strekke seg etter samtidig som de beholder tryggheten. Berit er involvert i mye på Haugetun og ofte er piano, noter og sang involvert, men Berit brenner også for valgfagene "Skriveverksted", ”Bry seg om” og "Bærekraft". Leif er kongen i studio og skolens lydtekniker. I likhet med Berit er han en allsangsleder og pianist av rang og med Leif bak pianoet blir ingen sangtimer kjedelige.

Bli bedre kjent med Berit og Leif!

Studietur

Kick off i Sverige

Etter noen dager med teambuilding for hele skolen reiser vi på hyttetur for å bli bedre kjent i klassen. Da setter vi kursen mot Gøteborg og koser oss sammen med lek, moro, matlaging og mye mer. I tillegg opplever vi litt av Gøteborgs musikkliv.

Avslutningstur til New York og Florida

Når våren kommer setter vi kursen mot verdensmetropolen New York. I løpet av noen fartsfylte og opplevelsesrike dager får vi med oss en mengde spennende opplevelser, som Central Park, Brooklyn, Times Square, Empire State Building og mye mer. Dette er byen der mulighetene er enorme til å sanse, utforske og utfolde seg så det er bare å ta på gode sko og la inntrykkene strømme på.

Når vi er ferdige med New York reiser vi videre til Florida hvor vi møtes av sol, varme og nye opplevelser!

Les mer om turene og linja her.

Se glimt fra skolens turer her.

Fellesundervisning

På mandager er det stormøte for hele skolen. Her får du informasjon om uka og alt du trenger å vite.

Tirsdag er det fellesfag etter lunsj. Da er det ”Tro og liv”, ”Samtidsorientering” og ”Livsmestring”. I denne økta kommer det også gjester innimellom.

Onsdag er det sangtime eller aktivitetsøkt etter lunsj.

Lørdag er det også undervisning. Denne dagen er veldig annerledes enn de andre. Da er hele skolen sammen og temaene er svært varierte. Alle linjer har ansvar for en lørdag, i tillegg har lærere ulike lørdager som spenner fra teambuilding via trening til førstehjelp. En tredje type undervsining her er ulike gjester som har noe å melde.

Valgfag

Valgfag er en viktig del av skolehverdagen på Haugetun. 3 dager i uken har vi forskjellige valgfag. Gjennom året har du mulighet til å prøve noe nytt, bli bedre i noe, eller bare slappe av og kose deg noen timer i uka. Les om våre valgfag her.