Puls

Er du glad i å trene, og vil bli enda raskere, sterkere og sunnere, er PULS linja for deg!

Er du glad i å trene og opptatt av å ta vare på kroppen din? Da vil dette bli et skreddersydd år for deg.

Et skoleår med fokus på helse, sunnhet, styrke, ernæring og trening starter med en uke i Portugal, med trening og strandliv i fokus. Gjennom skoleåret har du tilgang til flotte treningsfasiliteter både på skolen og gjennom samarbeid med Elixia. Når så våren kommer og kirsebærtrærne blomstrer i Central Park, pakker vi kofferten og reiser til New York, der de nyeste trender innen trening testes.

Etter endt år vil du kunne gjøre bevisste valg i forhold til trening og ernæring og lage egne treningsprogram slik at du får frem det beste i deg.

Livet på linja

Motiverende og inspirerende

For meg var puls ikke bare en linje der man fikk trene mye, men også en linje for utvikling, både fysisk og psykisk. Å gå i en klasse som skaper så godt samhold, er motiverende og inspirerende.

Åsne, 17/18

Linja

Puls tilbyr et år med målrettet og variert trening, hvor du har alle muligheter til å komme i god form. Gjennom året vil du få muligheten til å teste styrke, utholdenhet og måle ditt oksygen-opptak. Du vil lære om hvordan styrke, utholdenhet og bevegelighetstrening har en stor positiv effekt på både helse, kropp og sinn.

Skal du søke politihøyskolen eller utdanne deg til fengselsbetjent? Tenker du deg en militær karriere eller vil du søke deg til en spesialavdeling? Vi tilrettelegger slik at du skal ha mulighet for å klare opptakskravene. Kunnskapen om trening, og ikke minst den egentreningen som gjøres dette året, er et fint grunnlag for disse studiene.

I tillegg til det du lærer på linja, vil du også få med deg alt det andre skolen har å by på. Det er bl.a. timer med samtidsorientering, tro og liv, etikk, psykologi og personlig økonomi. Skolen har også spennende gjester og seminarer, og du kan velge blant ca 30 ulike valgfag. Studieturene vil vise andre kulturer og gi erfaringer du ikke vil få på en vanlig feriereise.

Les mer om linja her.

Lærer

Maren elsker trening og enda bedre, ho elsker å pushe andre. Maren er utdannet PT, har studert fitness ved Norges idrettshøyskole og Styrke og Core på Elixia. I tillegg har hun kompetanse på ernæring og er utdannet sykepleier. Gjennom sitt engasjement og kreativitet blir ingen treningsøkter kjedelige, bare veldig tøffe og effektive. 

Maren driver selv med kampsport og trener variert. Gjennom Haugetun får ho utløp for mange av interessene sine og i valgfag underviser ho i både formingsfag, treningsfag og skriving. Maren er også engasjert i skolens bærekraftsatsing. Møt vår alles kjære Maren.

Maren er ei dame som sitter inne med utrolig mye kunnskap som hun ønsker å dele med elevene. I tillegg sprer hun mye glede, er støttende og byr på seg selv. 

Aasne Rage - elev 16/17 og 17/18

Studietur

Portugal

Høstturen går til Portugal, og er en treningsleir. Vi bor godt og trener i fantastiske omgivelser. Både treningsmessig og sosialt danner denne turen grunnlaget for resten av året. Formiddagsøktene kommer til å variere mellom styrke, utholdenhet og surfing. Vi reiser sammen med Fotball og FUS og om ettermiddagene har vi fellestreninger som er organisert som konkurranser og teambuilding.

New York

Når våren kommer setter vi kursen mot verdensmetropolen New York. I løpet av noen fartsfylte og opplevelsesrike dager får vi med oss en mengde spennende opplevelser, som Central Park, Brooklyn, Times Square, Empire State Building og mye mer. Dette er byen der mulighetene er enorme til å sanse, utforske og utfolde seg så det er bare å ta på gode sko og la inntrykkene strømme på. Når vi er ferdige med New York reiser vi videre til Florida hvor vi møtes av sol, varme og nye opplevelser.