Musikk og Soul Children

Vil du videreføre og videreutvikle din tid i Soul Children? Hos oss får du utviklet både sangeren, musikeren og lederen i deg!

Hos oss ønsker vi å dyrke det meningsfulle med å jobbe sammen med andre i større grupper, men også viktigheten av å tenke og jobbe som et selvstendig individ hvor du finner deg selv og din egen uttrykksform.

På denne linja får du et år med vennskap, opplevelser, musikk, glede og læring for livet!

soul children

Info og pris

Pris ca 123 250,-

Oppstart 18.08.21

Avslutning 08.05.22

Linja

Har du bakgrunn i Soul Children er denne linjen perfekt for deg!
Er du interessert i kor og sang og ønsker å utvikle deg musikalsk passer dette også perfekt.

Et år på linja:

  • Skrive låter. 
  • Jobbe med egne og andres låter i studio.
  • Ha praksis i lokale Soul Children-kor.
  • Spille inn musikkvideo.
  • Dra på Norgesturné.
  • Delta på festivaler.
  • Følge Soul Children-bevegelsen tett (Ragnhild Hiis-Aanestad).
  • Jobbe med lederutvikling.
  • Bli kjent med deg selv, både menneskelig og musikalsk.
  • Vanligvis går studietur til USA (New York/Orlando) men vi følger myndighetenes reiseanbefalinger og jobber med alternativer underveis i skoleåret dersom det er påkrevd.

Som elev ved linjen vil du ha undervisning sammen med musikklinja og jobbe med både egne og felles prosjekter. Vi har et stort fokus på låtskriving og musikkproduksjon, samtidig som du vil få utviklet dine lederegenskaper.

I tillegg til det du lærer på linja, vil du også få med deg alt det andre skolen har å by på. Det er bl.a. timer med samtidsorientering, tro og liv, etikk, psykologi og personlig økonomi. Skolen har også spennende gjester og seminarer, og du kan velge blant ca 40 ulike valgfag. Studieturene vil vise andre kulturer og gi erfaringer du ikke vil få på en vanlig feriereise.

Lærer

Berit og Leif er så ulike som det er mulig å bli, men hva gjør det når begge er helt suverene på det de driver med. Berit driver klassen med stødig hånd og er ekspert på å utfordre elevene på deres eget nivå. Dette fører til at alle får noe å strekke seg etter samtidig som de beholder tryggheten. Berit er involvert i mye på Haugetun og ofte er piano, noter og sang involvert, men Berit brenner også for valgfagene "Skriveverksted", ”Bry seg om” og "Bærekraft".

Leif er kongen i studio og skolens lydtekniker. I likhet med Berit er han en allsangsleder og pianist av rang og med Leif bak pianoet blir ingen sangtimer kjedelige.

På Soul Children-linja vil du også møte grunnlegger Ragnhild Hiis Ånestad og andre som jobber i og med Soul Children.

Bli bedre kjent med Berit og Leif!

Studietur

Linja deltar på musikklinjas studieturer (vanligvis USA og turné i Norge). I tillegg kan det bli frivillige turer til f.eks England og/eller Norden.

Vi følger myndighetens/FHIs reiseråd.

Fellesundervisning

På mandager er det stormøte for hele skolen. Her får du informasjon om uka og alt du trenger å vite.

Tirsdag er det fellesfag etter lunsj. Da er det ”Tro og liv”, ”Samtidsorientering” og ”Livsmestring”. I denne økta kommer det også gjester innimellom.

Onsdag er det sangtime eller aktivitetsøkt etter lunsj.

Lørdag er det også undervisning. Denne dagen er veldig annerledes enn de andre. Da er hele skolen sammen og temaene er svært varierte. Alle linjer har ansvar for en lørdag, i tillegg har lærere ulike lørdager som spenner fra teambuilding via trening til førstehjelp. En tredje type undervsining her er ulike gjester som har noe å melde.

Valgfag

Valgfag er en viktig del av skolehverdagen på Haugetun. 3 dager i uken har vi forskjellige valgfag. Gjennom året har du mulighet til å prøve noe nytt, bli bedre i noe, eller bare slappe av og kose deg noen timer i uka. Les om våre valgfag her.