Kompani Hauge

OPPDRAG:

  • Bygg et team som takler små og store utfordringer.
  • Skap gode opplevelser i Norge og Østfold.
  • Utvikle teamet gjennom heftige teambuildingsøvelser!

Kompani Hauge passer for deg som vil lære deg å være både leder og deltager i et team. Samtidig passer det for deg som vil ha et lekent og utfordrende år hvor vi dyrker naturopplevelser i hele Norge.

Info og pris

Oppstart 18.08.21

Avslutning 08.05.22

Studietur Opplev Norge!

Linja

Til høsten starter første sesong av Kompani Hauge, og du har muligheten til å bli med i denne eksklusive gjengen! Vi skal gå i kompani Lauritsens fotspor når det gjelder lagbygging og heftige naturopplevelser, samtidig som vi skal gå i gründeren Hans Nilsen Hauges fotspor når vi skal utvikle morsomme teambuildingsoppgaver.

Alle som blir en del av Kompani Hauge er like viktige uavhengig av fysisk styrke og erfaring med å ferdes i naturen. For at kompaniet skal bli så sterkt som mulig trenger vi ulike typer og personligheter som utfyller hverandre. Sammen skal vi finne hverandres sterke sider og bygge på disse.

Dersom du kan krysse av på minimum 3 av punktene under kan du søke opptak til Kompani Hauge:

  • Jeg er glad i norsk natur og ønsker å oppleve mest mulig av den.
  • Jeg ønsker å lære mest mulig om friluftsliv.
  • Jeg liker å utfordre meg selv både fysisk og mentalt.
  • Jeg ønsker å være med på et team som tar vare på hverandre og pusher grenser.
  • Jeg ønsker utvikle egen fysikk gjennom harde treningsøkter.
  • Jeg ønsker å bruke mine kreative evner til å utvikle kule konsept.

Lærer

Bernt er en skikkelig friskus og inspirator. Opprinnelig lærer på fotballinja, men nå ville han  ut i naturen. Bernt er vanligvis mer utendørs enn innendørs og bruker enhver anledning til å komme seg ut i friluft; enten det er for å lage fredagstaco på bål i skogen, løpe orienteringsløp med familien eller gå opp på et fjell for å nyte utsikten.

Bernt er en sånn fyr som er skikkelig glad i lukten av bål og har selv uttalt at han hadde glidd rett inn i gamle dager uten alskens digitale hjelpemidler og Netflix.

Nå er Bernt klar som lagleder for Kompani Hauge!
Les mer om Bernt.

Studietur

Vi starter året med en flott bli-kjent-tur. Her blir det muligheter for både rafting, via ferratta, strikkhopp og spektakulære fjellturer.

Resten av turene kan gå hvor som helst. Vi skal grave i den norske skattkista og i fellesskap lage to studieturer. Om vi havner i Lofoten, Nordkapp, Lindesnes eller på Trolltunga vil tida vise, men vi garanterer at det blir Norge på sitt beste.

Fellesundervisning

På mandager er det stormøte for hele skolen. Her får du informasjon om uka og alt du trenger å vite.

Tirsdag er det fellesfag etter lunsj. Da er det ”Tro og liv”, ”Samtidsorientering” og ”Livsmestring”. I denne økta kommer det også gjester innimellom.

Onsdag er det sangtime eller aktivitetsøkt etter lunsj.

Lørdag er det også undervisning. Denne dagen er veldig annerledes enn de andre. Da er hele skolen sammen og temaene er svært varierte. Alle linjer har ansvar for en lørdag, i tillegg har lærere ulike lørdager som spenner fra teambuilding via trening til førstehjelp. En tredje type undervsining her er ulike gjester som har noe å melde.

Valgfag

Valgfag er en viktig del av skolehverdagen på Haugetun. 3 dager i uken har vi forskjellige valgfag. Gjennom året har du mulighet til å prøve noe nytt, bli bedre i noe, eller bare slappe av og kose deg noen timer i uka. Les om våre valgfag her.