Innovasjon, sosiale medier og markedsføring

Vil du smake på livet som gründer, lære om digital markedsføring, bli med på utviklingen av gode idéer og bli inspirert av norske og internasjonale suksesshistorier? Da er et år på "Innovasjon, sosiale medier og markedsføring" (ISM) noe for deg!

I løpet av året skal vi utvikle idéer, lage innhold i form av bilder, film og tekst, besøke større og mindre selskaper, utvikle kreativiteten vår og ha det gøy!

Studieturen vår på høsten går til California hvor vi skal oppleve blant annet Hollywood og Silicon Valley. En tur full av opplevelser og inspirasjon!

Livet på linja

Bedriftsbesøk!

Noe av det beste med ISM er alle de spennende bedriftsbesøkene! Fra Google i California til DNB og Coca-Cola i Oslo, for å nevne noen!

Christopher, 17/18

Info og pris

Pris 114.200 kr

Oppstart 21. august

Avslutning 14. mai

Studietur USA

Linja

Innovasjonslinja passer for alle, og er et skoleår du vil ha nytte av uansett hvilke fremtidsplaner du har.

Vi lever i en digital verden som både gir utfordringer og muligheter. Å være innovativ blir en stadig viktigere og attraktiv egenskap for oss, og å kunne beherske sosiale medier på en profesjonell og god måte er høyt verdsatt i mange bransjer.

Gjennom året på starter vi bedrifter (Studentbedrift), utvikler konsepter og idéer for markedsføring, utvikler strategier og kampanjer, og ikke minst setter vi i gang og drifter strategiene og kampanjene vi utvikler.

Les mer om linja her.

Lærer

Kjenner du noen som er mer kreative en Erik vil vi gjerne møte den personen. Han popper opp med nye idéer konstant, og det er nok derfor han driver sine egne bedrifter ved siden av skolen. Erik har en kompetanse vi andre lærerne ikke har og han deler den med største glede. Hjelpsomhet, engasjement og kreativitet er stikkord som beskriver Erik og når vi i tillegg nevner at han er en strøken gitarist og motiverer og engasjerer elever mer enn de fleste er det bare å glede seg til å møte denne energibunten fra Stavanger. Bli bedre kjent med Erik.

Erik elsker at vi tar initiativ og synes alle ideer er "kjempekult!". Han er super up-to-date, og kan hjelpe med alt det måtte være. Fra filming og redigering, til nettside og markedsføring.

- Christoffer Storsletten - elev 17/18

Studietur

Helt i starten av skoleåret setter vi kursen mot USA for å lære, bli inspirert og ta til oss kunnskap vi skal bruke resten av skoleåret.

Første stopp er San Francisco og Silicon Valley - verdens teknologihovedstad.
Her møter vi norske selskaper som jobber med å få sine produkter/tjenester ut i verden, vi møter selskaper som har lykkes, vi besøker steder hvor norske gründere kan få hjelp og støtte, vi besøker noen av verdens største selskaper - og vi opplever det San Francisco/Silicon Valley har å by på for turister.

Etter noen dager i San Francisco/Silicon Valley går turen sørover og til Los Angeles og Hollywood. Her bor vi noen dager midt i Hollywood, opplever atmosfæren, og møter spennende mennesker som gjør suksess i Hollywood!

Les mer om skoletur og linja her.

Se turglimt fra skolens turer her.

Fellesundervisning

På mandager er det stormøte for hele skolen. Her får du informasjon om uka og alt du trenger å vite.

Tirsdag er det fellesfag etter lunsj. Da er det ”Tro og liv”, ”Samtidsorientering” og ”Livsmestring”. I denne økta kommer det også gjester innimellom.

Onsdag er det sangtime eller aktivitetsøkt etter lunsj.

Lørdag er det også undervisning. Denne dagen er veldig annerledes enn de andre. Da er hele skolen sammen og temaene er svært varierte. Alle linjer har ansvar for en lørdag, i tillegg har lærere ulike lørdager som spenner fra teambuilding via trening til førstehjelp. En tredje type undervsining her er ulike gjester som har noe å melde.

Valgfag

Valgfag er en viktig del av skolehverdagen på Haugetun. 3 dager i uken har vi forskjellige valgfag. Gjennom året har du mulighet til å prøve noe nytt, bli bedre i noe, eller bare slappe av og kose deg noen timer i uka. Les om våre valgfag her.