Uke 41 i Karibien

Tekst: Bernt Inge Steinsland

- Oppdatert

Skolekjøkkenet på Haugetun.Dette har vært en innholdsrik uke der vi har gjort mye forskjellig. Folk var klare for en ny uke etter høstferie og det var godt å se alle sammen igjen! Uka startet med at de som ville ble med på «grip mikrofonen», som alltid er gøy og folk blir veldig revet med. I Karibien klassen danset vi zumba eller spilte volleyball første timen, og så en felles film om narkotika. Det var en sterk film, men innholdsrik og viktig. Vi lærte også en del om Latin-Amerikas historie, som var spennende, og vi så en film om det dagen etter. På onsdag var det jo også et opplegg klassen hadde lagt fram med film og popcornsalg. Det var en del som kom til filmen, men ikke så mange som kjøpte denne gangen. Men det var fortsatt gøy og sosialt innen klassen. 

På torsdag var det stippekveld, så alle skulle møte opp i gymsalen. Det var en «finn din perfekte match» lek, noe som var veldig gøy, og det var bra at alle gjorde noe sammen! Det nærmet seg nå slutten av uka, og alle var klare for helg og alle så fram til LT på lørdag!! Fredagen startet med at vi skulle lage mat i timen, og det var utrolig gøy. Alle i klassen bidro og det var god stemning. Vi lagde «platanos fritos», som er veldig vanlig i Karibien. Det var også overraskende godt, og alle koste seg. Senere på dagen hadde stippene planlagt bingo og kakao for alle som ville være med. Det var kjempe koselig, og nesten alle ble med.

På lørdag etter lørdagstimene var alle sammen kjempespente på kvelden, og alle planla hva man skulle ha på, og sminken, håret osv. Det var nemlig grease-tema. Alle tok den ut, og alle var kjempefine! Det var god mat, dans og leker og det var en utrolig fin kveld!!  Folk var veldig slitne på kvelden etter en lang uke, og på søndagen slappet folk rett og slett bare av. Håper en kjempe fin ny uke står får tur!!!

Del på