Karibien i Spania

Tekst: Elev Haugetun

- Oppdatert

Natt til 15. september ankom Karibien og Middelhavet Malaga. Begge klassene bodde sammen på Malaga Instituto, der vi også gikk på skole. 

Dag 1- utflukt; Frigiliana og Nerja

Første dag hadde vi en utflukt til Frigiliana og Nerja. Her ble vi guidet av en spansk guide. Vi fikk høre den spennende hisorien til Frigiliana, i tillegg til flere "inspobilder" fra den flotte byen. 
Vi besøkte også en av verdens største dryppsteinsgrotter i Nerja. Vi ble guidet rundt i en av Spanias største turistattraksjoner. Her fikk vi fortalt historier tilbake til 1959- da fem gutter først oppdaget grotten. 
I Nerja fikk vi også tid til å shoppe og ligge på stranden et par timer før vi dro tilbake til hotellet.

Dag 2- spanskprøve og klasser

Oppholdet startet med en felles spanskprøve for alle elevene på skolen, for å finne ut ferdighetsnivå, som også avgjorde klassene. Vi fikk fri frem til de fikk delt inn klassene, etterfulgt av fire timer spansk. 

Dag 3- skoledag og Centro Historico

Etter skoledagen dro begge klassene til byen og fikk sightseeing av selveste Sakis. Vi var blant annet innom statuen til Picasso, Spanias eldste bar,  huset til paven og tittet i Malagas nydelige gater!

De resterende av dagene hadde vi vanlige skoledager (og ja, vi hadde lekser) fra 8.30-12.30 . På kveldene hadde vi fritid der vi fikk gå på stranda, shoppe, slappe av eller ligge ved bassenget. 
Vi har hatt en veldig fin tur, og alle har bestått spanskkurs!

Fin gjeng på tur, men godt å komme seg hjem til Haugetun også!!!!!<3

Del på