Ankomst Karibien

Tekst: Elev Haugetun

- Oppdatert

Dag 3

I dag sto vi opp kl. 05 for å dra fra hotellet i New Jersey. Vi fikk matpakker av hotellet som vi spiste på vei til flyplassen. Det tok litt tid å få sjekket inn bagasjen, men når det var gjort og vi var ved gaten tror jeg de fleste bare gledet seg til å sove på flyet til dominikanske.

Flyet var litt forsinket, men det var en fin flytur med fin utsikt. I hvert fall mot slutten da vi kunne se ned på Karibien✨

Da vi landet møtte vi Siv Mika. Hun tok oss i mot med en stor klem og to gutter som jobber på Amigitos. De var veldig hyggelige. De hjalp oss med bagasjen bort til en buss vi skulle kjøre til Pancho Mateo og det nye lokalet til Amigitos.

Vi fikk igjen en varm velkomst da vi kom fram, men denne gangen av mange av barna som går på skolen! Det var superhyggelig, og vi fikk skiftet og sett rommet vårt.

Vi begynte med en gang å leke med barna, de er så herlige og utadvendte. Det gjør ikke så mye at de fleste av oss ikke kan spansk fordi barna er så utadvendte og tar initiativ.

Vi spiste en varm middag med noen av de ansatte etter en time, før vi gikk vi en tur med mange av barna i en annen del av byen. Da vi kom tilbake var det litt mere lek. Mange av barna dro hjem, men dagens høydepunkt var desidert på kvelden da vi startet å danse latinamerikansk dans ute på plassen i bygget vi bor i. Flere ansatte og barn hang seg på, og vi holdt på i nesten en time.

Del på