Reisebrev Malaga 1

Tekst: Elev Haugetun

- Oppdatert

Lørdag 14.09 sto 37 spente middelhavs- og karibien elever klare på skolen for avreise til Málaga. Vi ankom Málaga kl 01 natt til søndag spent på dagen som vari vente.

Da vi våknet søndag nøt vi en god frokost på Malaga Instituto  som er vårt fremtidige hjem i uken som kommer. Her skal Karibien være i 5 dager mens Middelhavet skal tilbringe 10 fine dager her på sørkysten i Spania.

Søndagen bestod av en spennende utflukt til Frigiliana. I denne nydelige fjellandsbyen karret vi oss opp utallige trappetrinn mens vi lærte om byens spennende og blodige historie etterfulgt av et pit-stop innom en av byens mange butikker for en is.

Videre tok vi veien til Cueva de Nerja der vi utforsket den 5 millioner år gamle grotten. Her lærte vi blant annet om grottens oppdagelse og historie i tillegg til at vi fikk beundre verdens største naturlige søyle. Videre vendte vi nesen mot kystbyen Nerja der vi fikk rikelig med fritid til å utforske «Europas balkong». Noen valgte å bruke tiden på matopplevelser og shopping mens andre nøt late dager på stranden.
 
Vi gleder oss til fortsettelsen her i Málaga!

Del på