Velkommen til Haugewood!

Tekst: Erik Øysæd

- Oppdatert

Som på alle andre folkehøyskoler har vi lørdagsundervisning på Haugetun. Dette er fellesundervisning hvor vi ofte får besøk av en person eller en organisasjon som holder foredrag for oss om spennende temaer. Av og til er lørdagsundervisningen litt ekstra; blant annet de forskjellige linjenes egne undervisningslørdager.

På lørdag var det innovasjonsklassen sin tur til å ha både lørdagsundervisning og LørdagsTreff på kvelden.

Vi bestemte oss for tema Hollywood, med film i fokus. Å lage film i grupper er en kreativ aktivitet som alltid er gøy, så vi delte skolen inn i grupper på 10 stykker, gav dem en filmtittel og frie tøyler til å lage hva de ville.

Innsatsen var god og de fleste gruppene jobbet hardt for å lage et så godt resultat som mulig. Og resultatene BLE bra! Det vitner om en kreativ gjeng!

Da vi skulle bestemme menyen for kvelden selv, var det ikke vanskelig å bestemme at vi skulle lage hjemmelagde burgere til alle. Så etter lørdagsundervisningen formet og stekte vi 220 hamburgere og stekte 36 pakker bacon. Litt av en jobb, men det ble en suksess.

Vi pyntet med lys og Hollywood-effekter for å skape en god stemning i Haugewood. Vi satte opp en VIP fotovegg og klinte til med vårt eget SnapChat-filter.

På kvelden hadde vi aktiviteter som quiz, skattejakt, filmpremierer og Kahoot.

En fin dag og kveld!
 

Del på