Heftig i Halden

Tekst: Elev Haugetun

- Oppdatert

I slutten av november var vi på besøk hos Nordic Media Lab i Halden. Der ble vi tatt imot av Trond-Atle Bokerød og Phillip Buckholm som tok oss med gjennom reisen til Nordic Media Lab.

Reisen fra en mann som satt hjemme og lagde filmer, en gründer – som i dag er Haldens store stolthet.

Reisen til Trond-Atle var ikke lett, han feilet gang på gang og pengene forsvant så alt for fort. Men han ga seg ikke - og se hva denne mannen har klart i dag. Han får jobbe med det han elsker å gjøre hele dagen. Dette var noe av det Trond-Atle viste oss på vår tur til Halden.

«Nordic Media Lab arbeider med digitale opplevelser gjennom film, design og simulasjon»

Vi fikk selvfølgelig også hilse på Trond-Atles lærling, Phillip. Han fortalte oss hvordan han begynte filminteressen sin med teite hjemmevideoer i hagen til at han i dag for lov å være med å lage høykvalitets filmer sammen med Nordic Media Lab. 

Vi møtte inspirerende mennesker på Nordic Media Lab, men noe som var helt sykt imponerende var den 15x5 meter store skjermen med 5k oppløsning, NORGES STØRSTE. Du ble sugd inn i skjermen på et helt nytt nivå og opplevelsen var helt unik. 

«Besøket på Nordic Media Lab var en anderledels og unik skoledag og jeg likte spesielt det at Trond-Atle viste oss at vi må prøve og feile for å gjøre det bra» - Emma Fuglestad

Vi i ISM drar på mange inspirerende bedrifts besøk, og dette var bare et av dem. Hver dag på ISM er unike og vi møter masse nytenkende og kreative mennesker som inspirerer oss til å bli enda mer innovative og kreative. 

Andrea Eikaas, Innovasjon

Del på