HPS på Watoto

Tekst: Anne Margrethe Lilleheier

- Oppdatert

Onsdag 30.Oktober reiste hele HPS klassen til Fredrikstad for å se det Afrikanske koret Watoto. Vi kom frem til “Røde Mølle” hvor vi alle satte oss ned på 1. og 2. rad, spente på å se hva dette Afrikanske koret hadde å by på. 

Noen hadde hørt om dette koret fra før av, og noen visste ikke noe om det. Men når vi fikk se dem skjønte vi hvor utrolig bra og viktig dette arbeidet er. 

Watoto er en familie av mennesker fra hele verden som jobber sammen for å passe på at hver enkelt av de som har blitt forlatt eller glemt, skal ha et sted der de hører til. Og dette viste både barna og voksne gjennom fin og kul musikk, fengende dans og sterke farger. 

Gjennom konserten fikk vi se både rolige sanger med meningsfylte tekster, sterke historier fra både barn og voksne. Og vi fikk også oppleve afrikanske dansemoves, kultur og en utrolig god stemning som fylte hele rommet. 

Alt i alt satt vi alle igjen med en god opplevelse etter konserten og et sterkt inntrykk av hva slags arbeid som denne organisasjonen gjør. En fin tur på en onsdagskveld.

Del på