HPS lørdagsundervisning og LT

Tekst: Anne Margrethe Lilleheier

- Oppdatert

Tre uker etter vi i HPS egentlig skulle ha lørdagsundervisning og LT, fikk vi endelig ha det på lørdag! Vi hadde planlagt mye opplegg, malt skilt, klippet snøfnugg og bestilt glowsticks og var kjempeklar. Skolen ble delt inn i fire grupper som de var i hele dagen, disse hadde fått de sjarmerende navnene herpes, klamydia, gonoré og syfilis. 

På lørdagsundervisningen gikk de fire gruppene rundt til fem ulike poster. I amfi var det seksualundervisning, der de lærte om sex, prevensjonsmidler og kjønnssykdommer. Det var også konkurranse om hvem som kunne tre på et kondom på en agurk raskest. I peis fikk alle gruppene en egen del av sangen ”raske briller” som de skulle filme en dans eller annet morro til. Filmen ble redigert sammen og vist under LT på kvelden. I gymsalen var det en blinde-hinderløype. Alle fikk bind for øynene og skulle komme seg gjennom ulike hinder. Alt fra å balansere over en benk, skyte et mål med innebandykølle i et lite mål og finne kjegler i en yogaball-binge. I speilsalen hadde de ”fire hjørner”, der det blir sagt en påstand og du skal si om du er enig, litt enig, litt uenig eller uenig. Her var det gode diskusjoner, og ulike meninger. I klasserommet til ISM skrev folk ”komplimenthjerter”. Alle hadde hvert sitt hjerte som ble sendt rundt, og når de gikk ut hadde alle et hjerte med kompliment.

Med lys som blinket alle regnbuens farger, bass som durte gjennom bygget, flott fotovegg og snøfnugg i alle kriker og kroker var det klart for tidenes afterski-fest. Det ble digg mat og dessert, og selvfølgelig jellyshots! En liten pause med DJ, musikk, dansing og god stemning, før alle gikk til gymsalen og aktiviteter. De fire gruppene konkurrerte i chugging, limbo, beerpong og å skyte en ball i mål med promillebriller på. Så var det tilbake til DJ-en, fotoveggen og fortsette den gode stemningen. HPS ble igjen og ryddet, så på morgenen var det bare noen snøfnugg som hang igjen og minte oss på den fantastiske lørdagen.

Del på