Tilbakeblikk på høsten med HPS

Tekst: Anne Margrethe Lilleheier

- Oppdatert

Da er det snart jul og vi går om noen dager inn i 2019. Hps, for en innholdsrik høst det har vært. Vi har snakket om alt fra svangerskap og fødsel, barnevern, selvtillit og selvfølelse, hatt psykologitimer med Irene og helsetimer med Maren.

Turen til Romania har vel vært høstens høydepunkt! For en fantastisk tur vi hadde sammen der vi ble bedre kjent med hverandre og fikk være med å gi til barn som nesten ikke har noen ting. Å se disse barna smile fordi vi var sammen med dem, er noe vi kommer til å huske lenge.

Vi har vært på diverse turer blant annet besøkt Barnas Stasjon i Fredrikstad, vært på cafè og snakket med ei fra Barneverntjenesten og seminar med Sophie Elise på Litteraturhuset i Fredrikstad,

Togtur til prosenteret i Oslo med påfølgende tur til julemarkedet og juleshopping var og et høydepunkt. 

Klassens lørdagstreff for hele skolen med pysjamasparty ble fantastisk bra gjennomført fra start til slutt, der hele skolen kosa seg masse. 

Vi har fått svetta godt med både treninger på Elixia, spinning og trening i gymsalen der spesielt kanonball var en høydare. Vi har også fått til klassetur med Mc Flurry på Macèrn, Sangfredag, Julekalender, Psykologleken, Gruble-leken og sett serie med skumnisser i klasserommet.

En annen suksess denne høsten har vært Tacofrokost(!), og grønnsaker med dip og mekking av klassens knallgode smoothies ble også tatt godt imot. 

Ellers har vi heldigvis fått tid til mengder av er av kakao og kjeks og gode diskusjoner og samtaler. Vi gleder oss til neste halvår! 😊 

Del på