Bli-bedre-kjent-dag

Tekst: Erik Øysæd

- Oppdatert

Som om vi ikke ble nok kjent på mandag var det tid for ny bli-kjent-dag på tirsdag. Nye lag ble laga og hele gjengen ble skyssa ut til Hankø, ei vakker øy i skjærgården.

Her var det geocaching og søppelplukking som stod på agendaen, og det hele var selvsagt organisert som en konkurranse. Med halve laget i hovedkvarteret og halve laget i bushen, var samarbeid og kommunikasjon viktig. Her var det om å gjøre å finne mest mulig informasjon, flest mulig skatter, åpne flest mulig kodelåser og plukke mest mulig søppel.

Med strålende sol, god lagånd og godt humør ble dette en fantastisk dag. Vi sørga for å plukke 200 kg søppel før vi kom i mål og siden konkurransen hadde mange element var det ingen som visste hvem som stakk av med seieren.

Etter å ha kosa oss med pølser fra Hankø fjordhotell, slappa av på hotellplenen og besøkt noen koselige bukter satte vi kursen mot Haugetun igjen for kakao, kveldsmat og bingo.

Vi skal ikke si at alle kjenner alle ennå, men du verden hvor mye mer liv det er i peisestua nå enn for ei uke siden. Dere er kule!

Del på