Reisebrev fra Fotball sin Spaniatur

Tekst: Bernt Inge Steinsland

- Oppdatert

Fotballklassen brukte morgenøktene til trening på gress, mens Pulsklassen benyttet både stranda og andre fasiliteter. På fotballbanen var det både konkurranser og spill med mye latter og vinnerinstinkt.

De to første ettermiddagene spilte vi padle og tennis. Den første dagen hadde vi med tre instruktører som tok seg av basicen i padle og dagen etter var det klart for turnering. Her fikk en del godt spill og iallefall mye god stemning.

Lørdag ettermiddag fikk di som hadde lyst se spansk fotball. Malaga tok imot serieleder og nabo Cadiz til en mnorsom og spennende kamp, som Cadiz tilslutt vant 2-1. Vi rakk såvidt en liten kveldsmat før neste kamp stod på menyen, denne gangen Norge mot Spania.

Søndag tok vi turen til Gibraltar lenger sør i Spania. Her fikk vi oppleve historie, fantastiske grotter, morsomme og innpåslitne aper og ikke minst flott utsikt fra den 420 meter høye klippen.

De to siste ettermiddagene hadde vi henholdsvis beachturnering og Mesternes mester på stranda. Med tilfeldige lag og litt vind ble det spennende i beachturneringa, men det var Casper, JP, Vetle og Malene som stakk av med seieren. På MM var det også tilfeldig inndelte lag og her ble det konkurrert i mange småøvelser der ingen hadde forutsetninger for å være best, så det handlet om fokus og innsats. Det var tilslutt Henning, Stian og Lise som stakk av med seieren.

Vi forlater i dette øyeblikk 25 grader og sol og setter kursen mot 7 grader og regn i Fredrikstad, men det blir allikevel godt å komme hjem til resten av gjengen.

Del på