Rønningenrevansje

Tekst: Eivind Storeheier

- Oppdatert

Vi var skikkelig klare for å revansjere tapet mot Rønningen fra sist møte.

Vi vet at Rønningen er et godt og spillende lag. Det er Rønningen som har ballen mest, men det er vi som tar ledelsen etter 12 minutter ved Torbjørn. Han løper gjennom og header ballen over en utrusende keeper. Ut omgangen er det Rønningen som har mest ballbesittelse, men det er vi som kommer til de største sjansene på kontringer. Vi har både kraft og hurtighet framover med Torbjørn, Preben og Martin. Tobias har en glimrende redning og stillingen står 1-0 til pause.

Rønningen fortsetter og presse på og etter bare seks minutter ut i omgangen står det 1-1. Vi mister ikke motet av den grunn, vi vet vi er farlige på kontringer. Etter 15 minutters spill, danser Isak  seg elegant gjennom Rønningens forsvar og spiller fram Torbjørn, som igjen gir oss ledelsen. Rønningen maler på og får utligningen ca 15 minutter før slutt. Rett før dette hadde vi en kjempesjanse på kontring ved Preben, Isak og Torbjørn.

I siste spilleminutt får Rønningen frispark på 18 meter. Et hardt og godt skudd går rett i mål og tapet er et faktum. Surt å tape helt på slutten, men i dag var nok Rønningen alt i alt det beste laget.

Del på