Haugetun -Rønningen 3-2!

Tekst: Bernt Inge Steinsland

- Oppdatert

Vi hadde planen klar om å ligge godt organisert og ha fart og presisjon i kontringene. De første ti minuttene vipper kampen litt med store sjanser begge veier.

Etter 15 minutter fikk vi corner som PK slo inn på Johan, som vant hodeduellen og sendte oss opp i ledelsen. Bare to minutter etterpå sender Kyte en nydelig gjennombruddspasning til Preben, som løper fra forsvaret og setter ballen sikkert i mål. Etter dette er det noen sjanser begge veier, men vi har forholdsvis god kontroll og resultatet står seg til pause.

I andre omgang ligger vi litt dypt i starten og Rønningen har mye ball. Etter 20 minutter er det klabb og babb innafor 16-meteren og ballen ruller sakte i mål. Det er spenning i kampen. Ti minutter før slutt er det en duell i feltet og Rønningen får straffe. De scorer sikkert, og nå handler det om å hale seieren i land. Vi kjører på og skaper flere store sjanser. Tre minutter på overtid er Isak iskald i feltet, dribler av to mann og setter ballen i mål til ellevill jubel og flotte gledesscener. Dette var utrolig gøy og en stor lagseier!

Del på