Strålende fotballtur til England

Tekst: Bernt Inge Steinsland

- Oppdatert

Vi ankom hotellet sent mandag kveld og det var vel bare senga som frista. Tirsdag var det Manchester som stod for tur. Noen fikk en omvisning på Old Trafford, mens andre brukte dagen i sentrum hvor både julegater og juletorg var åpna. Dagen ble avslutta med fellesmiddag og Burnley vs City på storskjerm.

Det var allikevel onsdagen som var hoveddagen. Liverpoolsupporterne reiste tidlig til Liverpool for å hente billettene og oppleve sin engelske favorittby. Det gikk litt tid i supporterbutikken, men vi fikk også med oss Albert dock i strålende vintervær. For å oppleve stemningen utenfor stadion reiste vi tidlig opp til Anfield, hvor en mengde supportere gjorde seg klare til kamp. Det var jo tross alt lokalderby mot Everton. Vi må også innrømme at vi fikk god valuta for pengene. Tilskuerplass på the Kop, 5-2 til Liverpool og ellevill stemning er bare noen stikkord som var med å gjøre kvelden til en perfekt supporterkveld.

Unitedsupporterne hadde gleda seg minst like mye som Liverpoolgjengen. De tilbrakte onsdagen i Manchester, og reiste også tidlig til stadion. Her skulle United ta imot Tottenham og Mourinho. Det ble en drømmestart når Rashford klinka inn 1-0 etter 6 ninutter. Selv om United storspilte skulle denne kampen vise seg å bli mer spennende enn nabokampen, men hva gjør vel det når United stikker av med seieren til slutt. Også her var det en vanvittig stemning og strålende humør.

Så når vi nå sitter på siste etappe av hjemveien ser vi tilbake på en fantastisk tur med fantastiske kamper.

Del på