Haugetun-Rønningen 3-2

Tekst: Bernt Inge Steinsland

- Oppdatert

Det var vanskelige spilleforhold da Haugetun tok imot Rønningen til årets første hjemmekamp. Sterk vind gjorde gjorde sitt til at alle fem målene ble scoret i medvind. Stemningen på tribunen var meget god og Haugetun ble heiet fram av et entusiastisk hjemmepublikum.

Det var Rønningen som hadde vinden i ryggen i første omgang. De sto høyt og det var vanskelig for Haugetun å komme framover og skape sjanser. Rønningen gikk opp til 1-0 etter halvspilt omgang. Spilte seg fint gjennom og scoret sikkert alene med keeper. 2-0 kom ca 10 minutter senere. Det var vel fortjent at motstanderen gikk til pause med en 2-0 ledelse.

Vi hadde alle trua på at det var fullt mulig å snu kampen i andre omgang. Vi bestemte oss for å gå tøft ut og jage en tidlig scoring. Etter bare fem minutter skrur Vetle K ballen rett inn fra corner. Vi kjører på og Torbjørn utligner på et frispark fra 20 meter. Etter halvtimen er igjen Vetle K frampå og skyter i mål fra distanse. Vi er klart best i andre omgang og vinner tilslutt 3-2 etter en jevn og spennende kamp i vindkastene på Moa stadion.

Del på