Rønningen-Haugetun 3-1

Tekst: Bernt Inge Steinsland

- Oppdatert

Det starta litt forsiktig fra begge lag, men etterhvert begynte kampen å bølge mer frem og tilbake. Vi skapte noen sjanser og Rønningen noen, men det var nok Rønningen som hadde de største.  Like før pause kommer kampens første scoring, på noe som ikke var en sjanse engang. En Rønningenspiller slår et mislykka innlegg som dessverre viser seg å gå i mål helt ved bakre stolpe til 1-0-ledelse for Oslogutta. Dette var også kampens siste spark på ballen til stor skuffelse for Haugetungjengen. Etter pause gikk Rønningen rett i angrep og det var litt flipperspill inne i vårt felt og før det er spilt to minutter leder Rønningen 2-0.

Deretter fortsetter kampen å bølge fram og tilbake og midtveis i omgangen skaffer Fereidon oss en straffe som JP setter sikkert i mål. Vi øyner et håp og prøver å kjøre på, men kort tid etter får Rønningen nok et heldig mål når vi scorer et uheldig mål med ryggen. 

Rønningen holder greit unna resten av kampen og er vel også de som har de største sjansene, så selv om de hadde to litt heldige mål så må vi gratulere Rønningen med en fortjent seier.

Del på