To bortetap mot Grenland

Tekst: Bernt Inge Steinsland

- Oppdatert

Vi merker allerede fra start at det er et godt lag vi har med å gjøre, og etter 15 minutter går de opp til 1-0. Vi holder stand videre til midtveis i omgangen, men så rakner det fullstendig og i løpet av 5 minutter scorer Grenland 3 mål. De putter en gang til før pause slik at det står 5-0 midtveis i kampen. I pausen blir vi enige om å vinne andre omgang, noe som virka fullt overkommelig fram til det 25 minutt. Da øker Grenland til 6-0, og i løpet av de neste minuttene øker de til 8-0. Vi får oss iallefall et trøstemål til slutt når Fereidon pynter på resultatet.

 

På tur to visste vi hva som venta oss over fjorden, men tøffe som vi er tok vi turen til Grenland med tanke om å revansjere oss skikkelig. 

Vi fikk en verst tenkelig start når Grenland scora to mål i løpet av de første 10 minutta. Heldigvis greide vi å mobilisere denne gangen og selv om Grenland putta en gang til så vil vi si at dette var en mer jevnspilt kamp. I andre omgang er vi fullt på høyde og vi satser på at vi skal få en solid revansje når de besøker oss i Østfoldhallen.

Etter kampen ble vi invitert hjem til Mathias, hvor vi kosa oss med pizza og brus.

Del på