Haugetun - Jeløy 7-1

Tekst: Bernt Inge Steinsland

- Oppdatert

Vi starter bra, og etter bare 6 minutter gir Emil oss ledelsen etter godt fremspill fra JP og en akrobatisk finte fra han selv. Bare to minutter senere er det Jeløy som utligner og vi er like langt. Vi spiller en uryddig førsteomgang og skaper vel like mange sjanser bakover som framover, men mot slutten av omgangen tar det seg opp og vi kjører noen fine angrep. På et av disse kommer Asadi flott rundt på kant og spiller inn foran mål. Torgeir får ei tå på ballen og litt hjelp fra en Jeløyforsvarer slik at vi heldigvis leder til pause.
Andre omgang starter nesten som første. Emil setter sitt andre for dagen med et flott skudd. Deretter ruller vi opp det ene flotte angrepet etter det andre,men effektiviteten er så som så. Mot slutten av omgangen får vi betalt for alle sjansene vi har skapt og måla renner inn.
4-1 er det Simen som står for etter flott gjennomspill fra Torgeir. Fereidoun sender et kremmerhus i krysset til 5-1, før Torgeir gir oss ledelsen 6-1. Jonathan avslutter det hele og setter punktum med 7-1.
Deilig med seier når vi går inn i juleferien.

Del på