Januar på fotballinja

Tekst: Bernt Inge Steinsland

- Oppdatert

Januar på fotballinja

Når januarværet er på sitt verste er det ingenting som er bedre enn å troppe opp i Østfoldhallen å kjøre ei ordentlig treningsøkt. Med den lekne fotballklassen blir heller ingen økt kjedelig. Enten det er spill, øvelser eller konkurranser så er både smil, latter og kommentarer på plass, og når vi i tillegg har en tilnærma skadefri tropp, så blir det gode økter med bra trøkk. Noen av månedens høydepunkt har vært kamper mot både Jeløy, Rønningen, fjorårselevene og Grenland. Eller for å være ærlige så var vel Rønningenkampen et større høydepunkt for Rønningen enn for oss, vi ble nemlig banka 8-0.

Mot Jeløy tok vi derimot en solid seier etter mye flott spill. Ja, vi ble grusa av Rønningen, men etter å ha heva oss ordentlig mot både fjorårselevene og Grenland har vi faktisk troa på at vi skal slå tilbake mot Rønningen i uke 7, de er nemlig ikke uslåelige. Som sagt hadde vi to gigantiske oppturer i våre to siste kamper. Mot fjorårets kull, som forøvrig bestod av en mengde gode spillere, leverte vi en optimal kamp, hvor laginnsatsen gav oss en morsom 5-3-seier. Dette gav litt av en selvtillitsboost inn mot Grenlandkampen. Her stilte hele skolen som supportere, og laget leverte en prikkfri kamp. Vi leverte en heroisk innsats fra keeperplass til spiss og spilte fletta av Grenland, og tilslutt stod det 4-0 på dommerblokka. 

Innimellom alle treninger og kamper har vi også vært på Rønningen og spilt futsalturnering. Det ble en morsom opplevelse det også selv om vi røk ut i semifinalen. Nå ser vi fram mot en februar i hallen hvor vi har flere kamper på agendaen, og hvor vi også regner med at vi skal revansjere oss mot Rønningen. 

 

Del på