Default profile picture

Maren Palotta

Lærer

Maren er utdannet PT, har studert fitness ved Norges idrettshøyskole og Styrke og Core på Elixia. I tillegg har hun kompetanse på ernæring og er utdannet sykepleier.
I 2012 ble hun klasselærer for Puls og fikk da muligheten til å jobbe med en av sine hovedinteresser som er trening. Marens treningsglede ble vekket da hun begynte å trene kampsport i 2006 og etter dette har Maren drevet med Jujitsu, Brasiliansk Jujitsu og selvforsvar.

De siste årene har Maren fokusert mer på egentrening i form av styrketrening,
fitness og løping. Hun liker å teste ut ulike former for trening og ønsker i
kombinasjon med sin helsefagelige bakgrunn å gi elevene et variert treningstilbud sammen med undervisning i helse og kosthold.

I tillegg til å være lærer på Puls har Maren valgfag kampsport, helsefag med HPS og mange frivillige treningsøkter for elevene. Hun er gift med en snowboarder. Om sommeren driver de begge med fjellklatring, og de er foreldre til to små gutter.

Maren er ei sprudlende og inspirerende dame som har veldig mye kunnskap innenfor trening, ernæring og helse, noe hun tar god bruk av i undervisningssammenheng. Hun er alltid blid og forståelsesfull, og hjelper alltid til med hva enn det måtte være.

Anne Malin Solhaug Havrås - elev 17/18

Maren er en dyktig lærer som er flink til å lære bort, og som ser alle rundt seg og passer på at de har det bra. Maren blir ikke bare en lærer, men en venn man kan henvende seg til hvis det er noe man vil prate om. 

Ingvild Osdal elev - 17/18