Default profile picture

Leif Bråten

Lærer

Leif har vært lærer på musikklinja ved Haugetun siden 1998. Han er selv musiker og har i en årrekke jobbet med alt fra rock til salmer, med unge som gamle, og rundt omkring i verden, fra Norge til Sør-Amerika. Han har dirigert kor i over 20 år, og spiller piano, bass og gitar.

Han har bred erfaring fra lydstudio, både som artist, dirigent, produsent og tekniker. Han har produsert over 200 cd-produksjoner de siste 10 årene. I tillegg har han også fungert som lydtekniker.

Leif jobber med større artister som Per-Oddvar Hildre, Altiplano (Sør-Amerika), og Raye Walter (USA) – men jobber også med cd-innspillinger for barnehager, skoler, kor, band og andre artister i mindre sammenhenger.

Nå for tiden driver han sitt eget firma; Leif Bråten Lyd i tillegg til sin stilling på Haugetun. Her arbeider også mye med barn og ungdom, både som vokalinstruktør og ”livelyd”-tekniker. Samarbeidet med ”Kulturværste” genererer også mye teaterjobb i distriktet. En av hans nærmeste samarbeidspartnere musikalsk her er Svein Gundersen.