Profile picture for user bernt

Bernt Inge Steinsland

Lærer

Bernt ble ansatt som lærer på fotballinja høsten 2006 og her trives han så godt at han ikke skjønner hvordan han skal greie å slutte. Det å være på trening, turneringer og kamper med motiverte og hyggelige elever er flott.

Gode samtaler med reflekterte elever er også med på å gjøre jobben både hyggelig og meningsfylt. I tillegg til å være på fotballinja, underviser han i “Tro og liv”, innebandy, teatersport, friluftsliv og andre valgfag.

På fritiden trener han både fotball, sykkel og løping, men den viktigste fritidsaktiviteten er å være sammen med familien, gjerne hjemme, men helst ved et bål i skogen. Bernt elsker å spille sketsjer og har loftet fullt av stygge klær. Disse blir dratt frem ved ulike anledninger på skolen.

Bernt er lærerutdannet, med årstudier i både matte, idrett og kristendom. Han har jobba som grunnskolelærer, men det var før han oppdaga folkehøyskolens gleder og utfordringer.

Bernt er en av de beste lærerene man kan håpe på å få. Han bryr seg og vil kun det beste for deg. Du får alltid et smil om morgenen selv om du har en dårlig dag.

Filip Haug