Profile picture for user sakis

Athanassios (Sakis) Lazarides

Lærer

Athanassios Lazarides (Sakis) er gresk og født på Kypros. Han har bodd i Sverige i mange år og har jobbet på Haugetun siden 2005. Han er svært interessert i Middelhavskulturene og har stor kjennskap til Hellas, Italia og Spania. Han snakker flytende gresk og spansk og har mange års erfaring fra disse to landene. Sakis sin faglige kompetanse består av svensk grunnskolelærereksamen, gresk grunnskolelærereksamen, høyskoleeksamen i psykologi og en mastergrad i spansk.

Han underviser i gresk, spansk, historie, og temaer rundt Hellas, Italia og Spania. I tillegg til språk underviser han psykologi på videregående.

På fritiden bruker Sakis tiden på svømming, dykking, skogsturer og reiser til Middelhavet hvor han kan kose seg med sin favorittaktivitet undervannsfotografering. 

Sakis er vår alles kjære svenskegreker. Med all sin kunnskap formidler han mer enn hva historiebøkene kan fortelle deg. Sakis elsker å reise, og han kan ikke vente til en hver ny tur med klassen! Med sine interessert for middelhavet viderefører han både språk, kultur og matlaging med klassen.

Elise Mork - elev 17/18