Profile picture for user annika

Annika Kolshus Hansen

Lærer

Annika har vært i snart 80 land, derav mange i Latin-Amerika, flere ganger. Hun har en mastergrad i latinamerikanske studier fra UiO, et utvekslingsopphold ved Universidad del Salvador i Buenos Aires, PPU fra HiØ og økonomi og markedsføring fra BI. I Den dominikanske rep har hun tidligere studert  ”Frivillig arbeid” ved UiT, samtidig jobbet hun som frivillig lærer for dominikanske barn i ett år.

Hun bor i Oslo, er sosial, liker å trene, danse og lese bøker. I flere perioder har hun bodd i Den dominikanske republikk. Der holdt hun på med kitesurfing, surfing, yoga og SUP (stand up paddle board) og danset masse bachata, merengue, salsa og reaggeton. Hun er veldig engasjert på sitt fag og deler gjerne opplevelser og erfaringer med elevene. Alt fra ”en backpackers huskeliste”, ”latinamerikansk dans”, ”historier om blodtørstige diktatorer og tyranner” til ”lidenskapelige kulturkollisjoner”.

Annika er en utrolig ansvarsfull, flink og kreativ lærer, som man ser på mer som en venninne enn en lærer. Hun har veldig mye reiseerfaring, som er utrolig spennende å høre om, og hun tar oss med på tidenes minnerike reise!  

Marte Helene Sunde - elev 17/18