bilde per 2Søndag 8. mars ønsker vi velkommen til årets Haugetunmøte og vi kan friste med et variert program. Per Eriksen holder talen på Haugetunmøtet. Han er hovedpastor i Fredrikstad frikirke, og er opptatt av flergenerasjonsmenigheten, gudstjenester som engasjerer alle generasjoner, samt nettverksbygging. Han har også utgitt flere bøker og skriver bl.a. for Vårt Land. Per er utdannet teolog med bakgrunn som journalist og lærer.

??????????Egil Nordengen er utdannet maskiningeniør og har i nesten hele sin yrkesaktive tid jobbet med trafikk- og trafikksikkerhet. Han har bl.a. jobbet ved Statens bilsakskyndige og hos vegsjefen i Østfold. Egil er kanskje mest kjent for de ukentlige trafikksendingene på NRK Østfold sammen med den populære programlederen Hans Jørgen Olsen. 2. mai 2012 ble han hedret for sitt arbeid og engasjement i trafikksikkerhetsarbeid gjennom 40 år. Han kommer til Haugetun for å dele av sin livserfaring og selvopplevde muntre episoder.

I tillegg blir det utlodning, elevinnslag og servering av kaker og kaffe. Vi håper du har lyst til å være sammen med oss denne ettermiddagen.