Reisen vår til Hellas begynte midt på natten, natt til søndag. Vi gledet oss alle veldig til turen og dette holdt de fleste våkne frem til avreise fra Haugetun. Med koffertene fullpakket med badetøy, solkrem og strandklær var vi alle mer enn klare for øyloffing på de vakre, greske øyene.

Nattens reise var lang, men de fleste hadde benyttet muligheten til å sove på både fly og buss, og var opplagte for en hel dag som turister i Athen. Turen bar først rett fra flyplassen og til Akropolis. Der oppe vandret vi i filosofenes fotspor mens vi tittet på de gamle templene tilegnet de greske gudene. Spesielt interessant var Pantheon. Dette tempelet er stort og vakkert, og ble reist til hyllest for Athens skytsgudinne Athene.

Videre tok Sakis oss med på vandring til gamlebyen i Athen. Her spiste klassen en felles gresk lunsj med gyros og nydelig tzatziki. Etterpå kikket vi innom de mange suvernirbutikkene som fantes i området. Trøtte og slitne dro vi så til hotellet for en tidlig kveld. Vakre Santorini står for tur og vi gleder oss veldig mye!

Athen 2