Vi startet mandagen med boksetime i gymsalen. Med motiverende musikk var oppvarmingen i gang. Alle sto i en ring og gjorde bevegelsene Maren viste oss.

140924_Puls Haugetun Folkehøgskole 1 140924_Puls Haugetun Folkehøgskole 2

Videre var fotarbeid i fokus, og vi skulle blant annet sparke på en pute mens vi konsentrerte oss om hvor beina skulle stå og hvordan vi skulle sparke.

140924_Puls Haugetun Folkehøgskole 3 140924_Puls Haugetun Folkehøgskole 6
Vi øvde også på forskjellige bokseteknikker mens fotarbeidet var i fokus, og var du ikke lett på tå og beveget deg rundt, ble det klapp på skulderen og du måtte ta 20 push ups. Svette og gode gikk vi til lunch.

140924_Puls Haugetun Folkehøgskole 8Onsdagen startet med foredrag om løpeteknikk. Etter å ha notert og lært om hva som er viktig og fokusere på når man løper, dro vi til Fredrikstad marka for å prøve ut det vi nettopp hadde lært. Jentene startet med synkronisert oppvarming.

Da gikk vi to og to og den ene skulle løpe mens den andre skulle filme. Her var det viktig å prøve å løpe med riktig teknikk, og deretter se på filmen for å se hva man kan forbedre seg på.

Torsdag var det sponsorløp, hvor hele skolen skulle samle inn penger til veldedighet. Løpet gikk ut på å løpe så mange runder du klarer rundt et vann på ca. 1 km, og du hadde to timer på deg. Alle gjorde en super innsats, og løp seg fortjent til pølser og saft etterpå.

Da var vi kommet til siste dagen før ferien, og fredagen startet med spinningtime på Elixia. Med nye sanger og nytt opplegg var pulselevene motiverte, og tok ut alt før en velfortjent ferie. Baggene var pakket, rommet var ryddet og nå gjensto det bare en buss, en buss til, et fly, et tog, og en buss så var man hjemme.

 

God høstferie fra pulsklassen!