Det var fint å være tilbake etter vinterferien, og det har blitt både aking, filmproduksjon og mye mer.

Ski og akedag i Oslo

I strålende solskinn hadde vi det fantastisk både i Korketrekkeren, alpintbakken og på langrennsski i Holmenkollen. De sistnevnte møtte til og med både Nordtug, Hegle Svendsen og Thingnes Bøe. De som ikke var så gira på sol og snø hadde det også bra på Teknisk museum.

Nytt på nytt

Vi får med oss noen TV-innspillinger i løpet av skoleåret, og Nytt på Nytt er en av de. God stemning, god humor og selfies med både Pernille Sørensen og Sondre Lerche.

SSS skriver egen sang

Da er SSS i gang med å skrive årets sang. De jobber sammen med en av Norges mest erfarne låtskrivere, Svein Gundersen. To grupper har skrevet egne sanger og nå er de allerede i studio og spiller dem inn. Det er ikke lenge til de blir å finne her.

Oscarshow

Denne uka har fotballklassen hatt ansvar for både lørdagsundervisning og LT. De valgte å arrangere Oscarshow. Allerede mandag ble elevene delt inn i 11 grupper slik at det fikk god tid til å lage filmer. Det var full frihet på tema og sjanger, men alle måtte ha en film klar til lørdagskvelden. Innsatsen har vært formidabel denne uka og gruppene har virkelig stått på for å vinne de ulike kategoriene. Lørdagskvelden starta med et herremåltid. Med biffsnadder, pommes frites og bernaisesaus som hovedrett og creme brulé til dessert var det gode muligheter for å kose seg. Deretter bar det inn i Amfi for å se alle filmene. Filmseansen varte nesten i to timer før vi gikk over til avstemning. Kategoriene var som følger: Beste film, beste mannlige og kvinnelige hovedrolle, beste mannlige og kvinnelige birolle, beste manus, beste scene, beste replikk, beste kostyme, beste redigering og beste tabbescene. Blant utrolig mange morsomme filmer var det nok vanskelig å velge, men tilslutt var vi klare til å dele ut prisene. På bildene under ser vi både vakre elever, nominerte kandidater og vinnere. Takk for en fantastisk kveld til både fotballklassen og alle engasjerte elever.

Matlaging på timeplanen

Det er mange ulike valgfag på Haugetun og noen av dem foregår på skolekjøkkenet. Her ser vi litt fra “Bak og smak ” og Mat på fat”. Begge deler ser særdeles fristende ut.