Det var godt å møtes etter ei uke på vinterferie. Noen reiste til Hemsedal og andre koste seg på skolen. Hovedgreia denne uka var fotballklassens Oscarshow og her ble det laget mange morsomme innslag.

Internatliv

Om man vil er det alltid noen å finne på noe med. Her ser vi litt sofakos, bordtennis, sushi og piano.

 

Hemsedaltur

12 elever og en lærer reiste til Hemsedal for hyttetur og alpint. Det ble kos fra begynnelse til slutt, med pizza, taco, lek og  badestamp i hytta. I bakken var det like bra med pølsegrilling, puddersnø og mange morsomme løyper. Takk for en strålende tur folkens.

 

Korridorkamp

Torsdag er dagen for stippekvelder og denne uka var det korridorkamp. Det var full konkurranse i gymsalen med mange ulike øvelser. Nok en gang var det rektor/nyfløya som stakk av med seieren, men det var noen andre som stakk av med pokalen. Hvor ble det av den egentlig?

Valgfag

Siste uka før nye valgfag ble brukt til å avgjøre diverse konkurranser. Arion gikk helt til topps i squash-turneringa som avsluttet squash valgfag. Han gikk gjennom hele turneringa uten tap. Jonas vant bordtennisen med Henrik på en solid andreplass. I basket ble det en thrilleravslutning og her avgjorde Camilla med en imponerende sluttspurt. Her tok Espen andreplassen. Vi ser også flere bilder fra yoga og båtførerprøven. Indrefilet av svin med bacon, fløtegratinerte poteter og stekt squash og paprika smaker fabelaktig må vel også kalles en verdig avslutning.

 

 

Fotballklassen arrangerte Oscarshow

Mandag morgen ble hele skolen delt inn i ti ulike grupper. Disse fikk i oppgave å lage en film til lørdagens Oscarshow. De hadde altså 6 dager på seg og innsatsen var upåklagelig. Lørdagskvelden kom, fotballgutta arrangerte festmiddag med biffsnadder, is, brownies og bærsaus og så var det tid for filmvisning. Her var det mye latter og spenning og mange fikk vist nye sider av seg selv. Filmene kan sees i skolebloggen. Kvelden ble avslutta med avstemning og kåringer av 8 ulike vinnere. Dette var virkelig moro.

 

Skiskytter-VM i Holmenkollen

Søndag reiste 30 elever til Holmenkollen for å se to spennende jaktstarter. Det ble både spennende, koselig og morsomt. Storskjerm på VM-haugen og løpere i Hellnerbakken, grilling på bål og fantastisk stemning.