Siden undertegnede stort sett har vært bortreist mellom vinterferie og påskeferie kommer det her et lite oppsamlingsheat av bilder.

Oscargalla med fotballklassen

Lørdag inviterte fotballklassen til Oscargalla. Allerede mandagen ble skolen delt inn i lag som fikk i oppgave å lage en film til showet. Innsats og kreativitet var på topp og det var mye latter i gangene denne uka. Elevene ble møtt av hvite duker, velkomstdrink og en meny bestående av biffsnadder, pommes frites, salat og sjokoladefondant. Etterpå var det filmvisning i Amfi med stor stemning og høy gallafaktor. Det var utrolig mange gode filmer og både skuespillere, regisører og klippere imponerte. Etter visning og avstemning kunne kveldens toastmastere dele ut en mengde priser i forskjellige kategorier.

Takk til alle som bidrog til en flott kveld.

Et lite Middelhavsglimt

Middelhavet har hatt livredningskurs på en av naboskolene, så nå er de klare for øyloffing på de greske øyer.

Et lite Pulsglimt

Puls trener både utholdenhet og styrke, og det er en ivrig gjeng. Her ser vi noen i full aktivitet på Elixia.

SSS-glimt

SSS opptrer både her og der og nå var det på Bonustreff i Sarpsborg. Takken var deilige påskeegg. De har også jobbet med låtskriving, og Svein Gundersen gav av sin lange erfaring med å skrive musikk. Så kom dagen vi skulle gå i studio, og vi var heldige å bli produsert av Ole Petter Hansen og Leif Bråten. Veldig gøy

Et lite LA-glimt

Latin-Amerikaklassen har fortsatt suksessen med pizzasalg. Fantastisk gode pizzaer går unna til fornøyde medelever. De har også laget presentasjoner basert på den store turen til Haiti 🇭🇹 og Den dominikanske rep 🇩🇴. Vi har vært på barneskole og ungdomsskole, i tillegg til å ha fremført presentasjon for Haugetunelevene og staben her. LA har jobbet hardt, også mange kvelder, så ble også resultatet veldig bra. Fattigdom, urettferdighet, likestilling, kvinnesyn og takknemlighet er noen stikkord på presentasjonen som har navnet «(U)likheter».

Lørdagsundervisning og LT med HPS

HPS hadde lagt ned mye jobb og innsats før dagens lørdagsundervisning og LT&chill-happening på kvelden. Dagen startet med å rullere på tre grupper der elevene fikk prøvd seg på psykolog-leken, en øvelse der de skulle plassere riktige symptomer til riktige sykdommer/diagnoser på tid, og den siste kalt «4 hjørner» gikk ut på at gruppa fikk lest opp ulike synspunkter de skulle ta stilling til om de var enig i eller ikke. Det ble en hyggelig fruktpause før det var duket for felles zumba for hele skolen i gymsalen, noe som var utrolig kult!

HPS hadde pyntet skolen veldig gjennomført med pysjamaspartytema! De hadde valgt taco med guacemole med stor G`på menyen, og det var digg mat, fin musikk og god stemning. Så kom det som HPS klassen kalte for hovedretten, nemlig isbaren! Her hadde klassen handlet i både inn og utland for å få variert nok stæsj til isen. Bare å se på bildene hvor frodige farger og delikat det var.
Lysene ble så slått av i kjelleren og folk gjorde seg klare til mørkegjemsel. Etterpå var folk klare for popstock som alltid er populært, og her var konkurransenivået høyt! Sammen med en del kilo godteri, sjokolade og potetgull ble det god stemning! Så var det mulig å prøve seg på singstar for de som ville det, og det ble skikkelig god karaokestemning på huset.

Valgfag

Det er mange ulike valgfag i sving. Her ser vi bilder fra noen av dem. Skriveverksted var på kafébesøk og skulle la seg inspirere av forbipasserende. Zumbagjengen avslutter hver uke med intens dans på Elixia, mens bowlinggjengen starter hver uke på bowlingsenteret. De ulike matlagingsfaga er også ivrige. Her ser vi både biff og tagliatelle.

Fotball i New York og Rio

Fotball har vært på tur til New York og Rio, men det kan du lese mer om i fotballbloggen.