Elever på tur og morsomme opplevelser på skolen kan beskrive de to siste ukene før vinterferien. Nå tar vi ferie og gleder oss til å treffes igjen om ei uke.

Noen glimt fra Puls

De fire første bildene er fra studentenes siste styrke/spinningøkt. Deretter ser vi bilder og film fra Puls sin lørdagsundervisning. En godt planlagt økt og stort engasjement fra medelevene gjorde at det ble en morsom lørdag.

Film

Film

På turné med SSS

Endelig var det tid for turnè. Dette har de øvd for og gleda seg til lenge, så det var godt å komme igang. Det starta med en flott konsert på Haugetun før ferden gikk videre nordover. Les mer om turnéen og hør en av konsertene i SSS-bloggen.

Middelhavet på tur til Roma

Middelhavet forlot vinteren i Fredrikstad for å oppleve varme, sol og kultur i Roma. Det ble vellykka. Les mer om turen på Middelhavsbloggen.

Latin-Amerika på Haiti og Dominikanske

Årets store høydepunkt for Latin-Amerika-klassen er den store turen. Nå er de der, og opplevelsene står i kø. Les mer om turen på Latin-Amerika-bloggen.

HaugetunMesterskap i SMS

Det var ingenting å si på SMS-ferdighetene til Haugetunjentene. Norgesrekorden er på 37 sekunder og Runa klokka inn på 40 sekunder. Imponerende. Julie og Bea imponerte også på skrivefronten.

Haugetun – Jeløy 8-2

Siste kamp før vinterferien var mot Jeløy, og det ble en målrik affære. Gutta imponerte med flott spill, og spesielt de to første måla etter pause kom etter vakre kombinasjoner. Dagens målscorere ser vi på bildet under og et kampreferat kan leses i fotballbloggen.

170216 fotballkamp mot Jeløy folkehøgskole (2)