Denne uka var det mange som var på tur. DLA er jo fortsatt i Latin-Amerika, SSS tok seg en intensiv østlandsturné og Middelhavet tok ei langhelg i Roma.

Latin-Amerika på langtur

Mens vi venter på at elevene skal komme hjem og tømme kameraene får vi nøye oss med noen mobilbilder. Her er noen inntrykk fra en gjeng som har det strålende på tur. Les mer om hvordan de har det på klassebloggen.

 

SSS på turné

Etter å ha øvd inn et spennende reportoar og etterhvert også øvd med musikerne var det en spent gjeng som åpna turnéen for medelevene på mandag. Det gikk jo strålende så da var det bare å legge ut på landeveien for å besøke både skoler og institusjoner. Se konserten og les om turnéen i klassebloggen dere.

 

Puls har styrketrening

Puls trener teknikk i forhold til styrke trening. Tusen takk til Thomas Dalen for en veldig lærerik økt:)

 

HPS hadde lørdagsundervisning

På lørdagsundervisningen presenterte HPS et spennende og givende program. Alle skolens elever var delt inn i grupper som rullerte på ulike stasjoner. Hanne Maren delte blant annet fra sitt liv. På Hanna sin post var temaet selvfølelse. Alle elevene fikk også prøve seg som blinde, det var lærerikt å se hvor avhengig man er av synssansen.

h

 

HPS arrangerte Togaparty

Da HPS inviterte til LT var det Togaparty som stod på programmet, så her var det bare å finne fram lakenet og bli med. Sina leda kvelden på en strålende måte og maten smakte også fortreffelig. Det ble arrangert “olympiske leker” og det var kåring av best kledde olympiere. En morsom kveld med godt program og mange flotte grekere.