Siste uka før jul ble det mye jul. Julecup for fotballklassen, julefrokost i andre klasser, jule-CD for SSS og etterhvert julemiddag, julegudstjeneste, julevask, julefrokost og julefilm. God jul folkens!

Julemiddag

Årets julemiddag ble en strålende kveld og varte fra 17.30 til 22.30. Det starta med en fantastisk julemiddag der Inger fikk gullklokka og Marie fikk avskjedsblomst og tale. Per Morten leste en nydelig julefortelling, og både Elida og styreleder holdt flotte taler. Jørgen stakk av med seieren i Instagramkonkurransen, mens Simen og Håkon fant mandel i grøten. Johanne, Tone, Caroline, Malin og Fiona vant pepperkakehuskonkurransen med sitt vakre hus. Det skal sies at konkurransen var hard, noe dere skjønner når dere ser bildene under. Middagen gikk over i juletregang hvor også Elixianissen stakk innom med godteposer til barna. Deretter var det tid for underholdning med både ballett, dans, trylling og teatersport. Når de fleste trodde at kvelden var over satte vi oss i minibussene og kjørte til kirka. Det ble en uforglemmelig avslutning på en flott kveld. Vakker sang, fin andakt nattverd og lystenning. Takk for en strålende dag folkens.

Hør noen av sangene fra kirka her.

 

Julefrokost

Torsdag morgen ble skoleåret avslutta med julefrokost og julefilm. Takk for et strålende halvår. Dere er virkelig en fantastisk gjeng. Vi gleder oss til et nytt halvår med dere.

God jul og godt nytt år!