Det nærmer seg jul, og selv om det har vært både juleverksted og juleverksted har vi også fått tid til et spennende besøk fra Amigitos.

På onsdag fikk vi besøk av Siv Mika. Hun er leder av Amigitos, som er en av organisasjonene vi støtter og skal besøke i Dominikanske Republikk. Den timen hun var på besøk hos oss fikk vi informasjon om Amigitos, og fikk svar på spørsmål som vi hadde forberedt oss på i forkant.

På torsdag hadde vi juleverksted med hele skolen, så vi hadde ikke undervisning.

På fredag hadde vi juleavslutning med klassen før jul. Denne dagen skulle vi lage en felles frokost og lage julekort. Før vi gikk ned på kjøkkenet og lagde mat, trakk vi en elev hver i klassen som vi skulle lage et julekort til! Halvparten av klassen gikk ned på kjøkkenet og lagde frokosten. Den andre halvparten gikk på formingsrommet og begynte å lage julekort. Etter vi hadde spist gikk den andre halvparten og lagde julekort, mens de andre ryddet på kjøkkenet. Til slutt samlet vi hele gjengen på kjøkkenet og Annika leste kortene vi hadde laget. Dette var en koselig avslutning og vi gleder oss masse til tur etter juleferien 🙂