Etter intense juleuker var det tid for juleferie og selv om mange synes høsten har gått alt for fort og at juleferien er altfor lang blir det godt å komme hjem til familien for å feire Jesus sin bursdag. God jul folkens.

Julemiddag

Et av mange høydepunkt er julemiddagen. Da samles elever, ansatte, ansattes familie og mange gjester for å spise en deilig julemiddag. Under middagen leste Per Morten en vakker fortelling om jula, vi hadde både seriøse og morsomme allsanger, elevrådsleder Aurora talte, og det samme gjorde styreleder Frode. Etter to serveringer og dessert var det tid for juletregang, nissebesøk og underholdning. Etter at underholdninga var ferdig reiste hele gjengen til Rolvsøy kirke hvor vi hadde en stemningsfull julegudstjeneste med mange elevinnslag.

Juleverksted

Dagen etter julemiddagen var det tid for juleverksted. Elevene vandra fritt fra rom til rom og lagde både julegaver, kort, pepperkaker og pynt. Her var mulighetene mange og produksjonen stor.

Bowlingnatt

Siste fredag før jul var det klart for bowlingnatt i Sarpsborg. Både lydnivå og stemning var på topp både på bowlingbanen og i Lazerworld. I tillegg til at det var gøy måtte vi jo også kåre noen vinnere. Marthe og Synna (157 poeng) delte bowlingseieren i jenteklassen, mens Majed (187 poeng) stakk av med seieren i gutteklassen. På Lazerworld var det Tobias som fikk den høyeste poengsummen og stakk av med seieren.