Julestemningen har osa i alle kriker og kroker i hele desember. Denne uka kulminerer det hele med julemiddag, julegudstjeneste og julefrokost. Takk for et fantastisk halvår folkens. Vi gleder oss til det neste.

Småglimt fra skolen

Siste uka før jul ble utnytta godt på det sosiale plan. Det ble lagt enda mer julepynt, pepperkakehus og julekort. Lærerne og stippene gikk lucia før det ble servert lussekatter i peisestua. Hele skolen var på tur til Greåker fort i nydelig vintervær også ser vi noen glimt fra valgfagene kampsport og forming.

Film

Film

Julemiddag

Hver jul inviterer Haugetun ansatte med familie, styret, tidligere ansatte og elever til julemiddag. Et høydepunkt for alle som kommer. Renholdere og vaktmesterlauget sørger for at vi ankommer en nydelig matsal, kjøkken serverer fantastisk julemiddag og både lærere og elever byr på seg selv i form av seriøs og mindre seriøs underholdning. I år starta middagen med et høydepunkt når vi fikk rektor Per Morten på overraskelsesbesøk. En lang kveld ble avslutta med julegudstjeneste i kirka og de fleste kan møte jula med en mengde nye inntrykk. Her er en mengde bilder fra kvelden og etterhvert kommer det et blogginnlegg om kvelden også.

Film

Film

Film

Film

Julefrokost

Siste skoledag ble avslutta på rolig vis. En deilig julefrokost med innslag av både Irene og SSS ble etterfulgt av en julefilm i Amfi. Når Scrooge endelig hadde skjønt at livet er mer enn penger og jag etter dem var vi alle klare for juleferie og minibussene kjørte skytteltrafikk til Råde stasjon. Takk for et strålende halvår kjære elever. Nyt ferien også gleder vi oss til å treffe dere igjen i 2017.